Werkwijze

Leefstijlcoaching:

 

Tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek bespreken we wat leefstijlcoaching inhoudt en ik wil graag weten wat je er zelf van verwacht. Mocht je besluiten dat dit iets voor je is, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

 

Tijdens het intakegesprek bespreken we je eet- en beweegpatroon en je leefgewoontes die je graag wil veranderen. Ook komt voldoende ontspanning aan de orde, en wat dat voor jou betekent. Daarna stellen we je doelen samen.  Dit wordt vertaald naar een plan van aanpak, met tussendoelen en een einddoel. Het intakegesprek duurt ongeveer een uur. Ik help je met het bereiken van je doelen door kennisoverdracht en individuele begeleiding bij je knelpunten.

Ik leer je hoe je ze kunt herkennen en ermee om te gaan.

 

Vervolgafspraken

 

Tijdens de vervolggesprekken, bespreken we de problemen die je tegenkomt en hoe je die aan gaat pakken. Je krijgt telkens nieuwe kennis aangereikt. Iedere keer maak je weer een  plan van aanpak, helder uitgewerkt door jezelf, waar je weer mee vooruit kunt. Alles op maat en stappen door jezelf bepaald en beoordeeld op haalbaarheid, passend in jouw leven.