Voor wie?

Enkele voorbeelden:

 

Als je af wil vallen, alle populaire diƫten beu bent, of dat eindelijk behaalde gezonde gewicht nu echt wil behouden. Met leefstijlcoaching zoeken we waarom er steeds weer terugval was en hoe je dat anders aan kunt pakken. Daar ligt het geheim van van een aanzienlijk grotere kans op succes.

 

Mensen die uit emotie eten.

Voor ouders van kinderen met overgewicht. Voor hen bied ik een programma op maat waarbij gekeken wordt naar wat nu allemaal wel mag in plaats van wat niet mag. Zie kopje kinderen

 

Als de combinatie Gezin-Werk-Sociale leven, niet meer in balans is en je energie hierdoor op een laag pitje is komen te staan.  Mensen die onregelmatige werktijden hebben en een gezond leefpatroon willen aanleren  Als je fitter wil zijn en graag energieker wil leven, maar niet verder komt dan de computer en de TV.

 

Voor mensen met Diabetes die graag aan een gezonde leefstijl willen werken en daarmee hun bloedsuikergehalte veel beter kunnen reguleren. Met mijn achtergrond als diabetesverpleegkundige en leefstijlcoach kan ik je daar goed bij helpen.

 

Als je vitaal van je pensioen wil genieten maar nog niet weet hoe je deze verandering in je leven aan gaat pakken.

 

Als je het in je eentje niet redt en graag bij een gezonde leefstijl geholpen wil worden.